Demetevler Camcı

Dekoratif Varaklı Ayna

BAZILARI KLASİK SEVER

Uygun Fiyata Kaliteli Varaklı ve Dekoratif Aynalar. Kişiye Özel Ayna Tasarlanır ve Kesilir.

Her zaman farklı dekorasyonlara hayat veren tasarımcılar için kullanılan her detay farklılık yaratacak değişik aksesuarlar ile tasarım yaparak kullanışlı modern ev dekorasyonuna hayat vermiştir. Mobilyalarımız kahve kenarı krem deri, halılarımız krem rengi, perdelerimi,
krem pul işlemeli,duvar boyamız şampanya, dekoratif duvar saatimiz krem taşlı olmakta, duvarda kullanacağımız  varak ayna modelleri kullanarak değişik modern tasarım örnekleri kullanarak her detay kullanılarak ev dekorasyonlarında farklılık yaratacak değişik renk ve modeller ile her zaman kullanışlı modern tasarım olan varak ayna modelleri her detay farklılık yaratarak modern mobilya kullanılmaktadır. Demetevler Camcı tasarım yapmak isteyen değişik modellere ait renk ve modeller ile ev dekorasyonuna hayat vermiştir.

Evlerimizin en sık kullanılan alanı tartışmasız oturma odalarıdır. Bireyler, evde geçirilen zamanın neredeyse tamamında oturma odalarında bulunurlar. Ailenizle oturursunuz, dostlarınızla sohbet edersiniz ya da televizyon izlersiniz. En sık kullandığınız oda olan oturma odası dekorasyonu da fazlasıyla önemlidir. Oturma odanızı dekore ederken odanın kullanım kolaylığını da göz önünde bulundurun. Dekorasyon yapılacak diye çok abartarak fazla kalabalık bir oda tasarlamayın.

Çayınızı ve kahvenizi koyacağınız yerler elinizin altında olsun, koltuklarınız rahat olsun. Oturma odası dekorasyonu yaparken kasvetli ve klasik tarzları seçmek yerine daha modern daha iç açıcı seçimler yapın. Ayrıca renk seçimlerinizde de canlı ve ferah renkler seçin. Buz mavisi ve beyaz kullanarak iç açıcı bir oda elde edin. Altın varaklı ayna ve ürünler kullanacaksanız daha koyu renkler tercih edin. Kısacası bir ya da iki renk temel alarak bunların yanında yardımcı ve uyumlu renkler kullanın.

Oturma odası dekorasyonu yaparken modern, rahat ve ferah bir ortam oluşturmanız için duvarı ve zemini açık renk kullanın böylece ferah bir arka plan sağlayın. Mesela ikili kanepe ve tekli koltuktan meydana gelen bir kahverengi oturma grubunun önüne açık renkte bir zemin ve onun üzerine de geometrik desende modern bir küçük halı kullanın. Görüntüsü kahverengi düz çerçeveli bir ayna bile kullanmanız uygun olur. Basit gibi görünse dahi ortaya sıcak ve dinlendirici bir görüntü çıkacaktır.

Demetevler Camcı Kişiye özel Ayna tasarımlarını; Çankaya, Yenimahalle, Altındağ, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Sincan, Angora Evleri, Anıttepe, Bahçelievler, Balgat, Beşevler, Cebeci, Çukurambar, Dikmen, Emek, İlker, Kavaklıdere, Kocatepe, Küçükesat, Maltepe, Oran, Öveçler, Seyranbağları, Tandoğan, Yenişehir, Yıldız, Yüzüncü Yıl, Bağlıca, Batıkent, Beştepe, Çayyolu, Demetevler, Koru Sitesi, Söğütözü, Aydınlıkevler, İncek, Ayvalı, Esertepe, Etlik, Ufuktepe, Subayevleri, Abidinpaşa, Akdere, Mamak, Tuzluçayır, Akyurt, Ayaş, Beypazarı, Çubuk, Çamlıdere, Kızılcahamam, Pursaklar, semtlerinde sizlere özgün varaklı ayna ve dekoratif ayna çeşitleriyle hizmetinizdedir.

#

No responses yet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now Button
Open chat